Octava 1x2 3D HDMI-jakaja

HDDA12V1.4

Uusi tuote

Octavan 1x2 hdmi jakaja jakaa yhden 3D tai Full HD signaalin kahdelle näytölle/tykille. Tämä ainutlaatuinen HDMI-jakaja vahvistin jakaa HD videon kahteen hdmi lähtöön samanaikaisesti. Lisäksi HDMI-ääni on myös muutettu Digital Toslink ja/tai analoogiseksi ulostuloksi, joten voit helposti integroida Surround Sound-audiojärjestelmään käyttäen digitaalista toslinkia ja/tai analoogista rca-kaapeleita.

Tiedot

Varastossa

Tiedot

Tätä hdmi jakajaa voi käyttää myös niin että sisään tulevasta HD signaalista erotellaan ainoastaan äänet. Eli hdmi inputtiin HD lähde ja äänet käyttäen toslinkia tai analoogisia kaksikanava rca ääniä. Mikäli haluat että äänet tulee sekä toslinkista että RCA:sta, se onnistuu käyttämällä 2.1 ääniä jolloin molemmat äänivariaatiot ovat käytettävissä. Kysy tarkemmat ohjeet myynnistämme.

Laite tukee myös True HD ääniä sekä Master audiota kun toisesta HDMI-ulostulosta otetaan hdmi-kaapelilla vahvistimeen äänet. Edellytyksenä on että toistin laite sekä vahvistin tukevat näitä ääniformaatteja.

Octavan 1x2 HDMI-jakajan ominaisuudet :

- EDID tunnistesignaalin ohjelmointi takaa näyttölaitteen ja soittimen yhteensopivuuden. Oletus EDID ja ohjelmointi mahdollisuus.
- RCA liitännät vanhojen vahvistimien kytkemiseen
- Toslink 5.1 äänille
- Laitteella on myös mahdollista viedä 3D / 1080p signaali läpi ja ottaa toisesta hdmi ulostulosta 5.1 äänet (hdmi kaapelilla)
- Välikaapeleina voidaan käyttää myös HDMI - DVI-D kaapeleita.

Video

Lisätarvikkeet

Lataa