Octava 4x4 4K HDMI-matriisi

44UHDMX

Uusi tuote

Tämä laite mahdollistaa HD-laatuna 256 näyttö kombinaatiota ! Kytke neljä lähdettä ja ohjaa neljälle näytölle tai tykille niin kuin haluat. Octavan 4x4 hdmi matriisi soveltuu esimerkiksi neuvottelutilaan tai koululuokkaan. Laitteen mukana tulee virtalähde, kaukosäädin, räkkiraudat asennusta varten ja ohjekirja. Octavan cat/hdmi ja hdmi matriisit tukevat mm. Extronin ohjausjärjestelmiä.

Tiedot

Varastossa

Tiedot

EDID monitorien tunnistesignaalien ohjelmointi mahdollisuus ja tietysti RS-ohjaus monipuoliseen ohjaamiseen ! USB-liitäntä valmistajan ohjelmistojen päivitykseen. Tämä matriisi soveltuu mainiosti myös esim. valvomo käyttöön. Laite on myös yhteensopiva hdmi - dvi-d kaapeleiden kanssa. Octavan 4x4 HDMI matriisiin on lisätty uutena toimintona asiakkaiden pyynnöstä supernopea kuvan vaihto !

USB-liitäntä mahdollistaa matriisin ohjelmoimisen käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Esimerkiksi valmistajan tekemä softa usb-liitännästä laitteeseen ajettuna mahdollistaa TRUE HD ja MASTER AUDIO äänien käytön matriisilla. Kysy myynnistämme lisää asiakaskohtaisia ohjelmointi mahdollisuuksia.

Tekniset tiedot:

- Katso mitä tahansa neljästä HD lähteestä haluamallasi tavalla samanaikaisesti neljällä näytöllä !!
- 3D-tuki
- 1080P 24/50/60 Hz, Ultra HD 4k2k (3840x2160@30Hz)
- 4 HDMI-tuloa, 4 HDMI lähtöä.
- HDMI matriisi mahdollistaa 256 katselu yhdistelmää, supernopealla vaihdolla !
- 1 RU asennusmahdollisuus (telineraudat mukana)
- EDID ohjelmoitavissa, USB palvelun portti laitteen ohjelmiston räätälöintiin. 4K vaatii erillisen ohjelmoinnin laitteeseen.
- RS-232 ohjaus mahdollisuus.
- Tukee korkean resoluution video 480p, 720i / p, 1080i / p
- Kirkas EYETM optimoi HDMI signaalin
- Kaukosäädin (IR) mukana.
- Ulkoinen IR Jack laajennus, laitteen voi piilottaa esim. räkkikaappiin ja ir-sensorin voi tuoda lähemmäksi katselupaikkaa.

Video

Lataa

4x4 HDMI-matriisin ohjaus

Octava 4x4 HDMI-matriisin ohjaus ohjelmisto

Lataa (0)

Octava 4x4 UHD matrix guide

4x4 Ultra HD matrix guide

Lataa (0)